BFC F1: winst, maar……….

Wedstrijdverslag Waterwijk F2 – BFC F1 (zaterdag 13 september 2014)

Nadat wij de aftrap kregen, verliepen de eerste vijf minuten wat rommelig en ook Seth verkeek zich op een schot van Waterwijk. We stonden opeens met 1-0 achter en dat was niet de bedoeling, dus vol gas naar de overkant en met een mooie aanval in de 7e minuut van Annuar een eerste schot op het goal van onze tegenstander, helaas net naast; in de 10e nog een keer en in de 11e minuut deed Jop ook een poging na de bal uit de stuit mooi aangenomen te hebben, maar weer naast.

Het moest er nu toch wel een keer van komen. Wederom werd een aanval over rechts mooi opgezet met een pass van Tijl op Annuar die een schot op goal maakte welke door Sem alleen maar aangetikt had hoeven worden. Verdorie weer niet. Maar, jawel 30 seconden later kregen we de herhaling te zien, maar dan over links door Zep opgezet waarin Sem de bal, wederom aangespeeld door Annuar, nog wel even raakte: 1-1!

In de 15e minuut schoten we weer twee keer achter elkaar op hun goal, maar de keeper was goed, in de 16e deed Abel ook nog een mooie doelpoging, maar weer zat hun keeper ertussen. Even leek het erop dat Waterwijk weer op voorsprong kwam, maar hun schot op goal werd door Seth nog net uit de lucht gepakt en op de doellijn gedrukt. Een minuut later was het weer spannend toen Waterwijk een vrije trap kreeg na een te opzichtige tackel van Mees, maar ook die bal werd door Seth vakkundig gestopt.

Direct na rust scoorden we uit de tweede corner, genomen door Sem. Het was een eigen doelpunt van Waterwijk, en die tellen ook: we stonden 2-1 voor! Pieter schoot in de 22e minuut over en kort daarna nog eens snoeihard in het zijnet, die wilde en daar zouden we later meer van te zien krijgen. Eerst kregen we twee corners tegen waarbij een tegengoal letterlijk in de lucht hing, maar door Seth nog net weg werd weggestompt.
En daarna was het Job die nog een bal van de lijn wist weg te krijgen.

Vervolgens was er een klein misverstand tussen Seth en Mees met een tegendoelpunt als gevolg: 2-2. Een minuut later nam Pieter de bal mee en stopte niet voordat hij op de goal kon schieten, en dat deed hij: 3-2 voor! Daarna schoten Pieter, Tijl. Jop en Sem over of naast, maar wist Pieter uiteindelijk vlak voor tijd hun keeper te omspelen en werd de eindstand 4-2 voor BFC!

Groetjes en tot maandag,
Tijl