BFC F1 – Wasmeer F1 13-3

Van onze verslaggevers Thijmen de Roover en Thijs van der Veen, 12 januari 2013.

Eindelijk de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar gaat beginnen. Onze jongens van de F1 hebben er weer zin in na de winterstop. Voor de strijd om de derde plaats in de najaarscompetitie moet er tegen Wasmeer F1 gewonnen worden. Zonder Boaz die een weekendje shoppen is in Londen. Binnen een halve minuut is het al raak.Thijmen Crone maakt 1-0! Achterin zorgen Thijs, Tijn en Alex ervoor dat Wasmeer er niet aan te pas komt en heeftJack maar weinig te doen. Mooie combinaties en samenspel zorgen voor nog meer goals. Met de rust staat het 6-1 door doelpunten vanThijs (2x), Thijmen de R.(2x) en Pepijn (1). Het ene doelpunt is nog mooier dan het andere maar vooral de hoekschoppen vanElias zijn op maat en zorgen ervoor dat onze spitsen kunnen scoren.

De tweede helft gaan de jongens er weer tegen aan.Elias gaat in spits spelen en maakt twee mooie doelpunten. Wasmeer komt er niet aan te pas en scoren tegen de verhoudingen in nog 2 keer te scoren maar onze jongens blijven goed hun best doen, spelen goed over naar elkaar en blijven erop los combineren. De keeper van Wasmeer wordt helemaal gek van het Tikkie Takkie voetbal van onze F1.Tijn speelt in de tweede helft meer naar voren en knalt 2 keer raak. Ook wetenThijmen de R., Pepijn en Thijmen C. nog een keer het net te vinden. Jack keept een hele goede 2e helft enAlex schakelt de enige gevaarlijk speler van Wasmeer uit.

De najaarscompetitie is afgelopen en met 7 overwinningen en 1 gelijkspel, eindigen we op de derde of vierde plaats. Een mooie prestatie om trots op te zijn! Volgende week is de kraker voor de beker uit tegen Victoria F1. Kom maar op!!!!!

 

Groetjes van Thijmen en Thijs