BFC E4 Kampioen

BFC E4 KAMPIOEN!

 BFC E4 – BFC E3 4-1 (Simon 1, Thijmen 3)

Wat een mooie bekroning van een fantastisch seizoen! Na de tussentijdse promotie in de najaarscompetitie was de doelstelling voor de voorjaarscompetitie bij aanvang voor iedereen duidelijk. Kampioen worden met goed voetbal en een 100% score halen.

De eerste 6 wedstrijden waren volledig volgens plan van trainer/coach Barry en werden de wedstrijden door de jongens met goed voetbal gewonnen. Het kampioenschap kwam zo vroegtijdig in zicht. Ware het niet dat 2 weken geleden compleet onnodig en onterecht de eerste nederlaag werd geleden (2-4 tegen Zuidvogels). Een kink in de kabel? Ach, het was ‘one of those days’.

Dan moest het vorige week uit tegen Sporting Almere maar gebeuren. Bij een overwinning zou het kampioenschap al binnen zijn. Tot diep in blessure tijd van de 2e helft verdedigen de jongens een 2-3 voorsprong. Echter na een uitgespeelde kans op 2-4 wordt in de tegenaanval de gelijkmaker gemaakt.

Niet getreurd want vandaag tegen het 2e jaars selectieteam van BFC E3 zou alles anders gaan…..Het werd een wedstrijd met twee gezichten. Hoewel de tegenstander geen enkele vuist kon maken verliep de eerste helft erg moeizaam. De spanning was merkbaar bij de jongens en ondanks het gezonde aanwezige dosis zelfvertrouwen begon de twijfel langzaam in de ploeg te komen. De wijze waarop de knop werd omgedraaid in de tweede helft was zeer sterk en van hoog niveau. Het was uiteindelijk Simon die met een schitterende goal de ban wist te doorbreken 1-0. Vervolgens was er de ‘vuile’ hattrick van Thijmen en werd de titel veilig gesteld en kon het feest beginnen!

Wat een fantastisch seizoen is het geworden. Een fijn team dat met teamwork, veel plezier en de drive om te willen leren op de trainingen iedere zaterdag weer dit alles wist te vertalen naar mooi voetbal en mooie overwinningen.

Barry, Robbert, Severijn en Emiel zijn ontzettend trots op jullie.

BFC E4  KAMPIOEN 2013-2014

BFC E4
KAMPIOEN 2013-2014

 

BOAZ, ANTHONY, THIJS, ALEX, ELIAS, PEPIJN, MART, THIJMEN EN SIMON JULLIE ZIJN KAMPIOENEN!