BFC E1- Quick E1

Dan pak je de pen of eigenlijk toetsenbord en dan denk je het wordt weer een zelfde verhaal als eerder. Gaan de lezers dit nog wel geloven als ze er niet bij zijn geweest. Weer onverdiend kan de kop zijn om in ieder geval in de kop worden verwerkt. Ja ik wil het heel objectief bekijken maar kan er toch niets anders van maken. Ja ook dit keer was de coach erg blij met de onverdiende punten. En ja BFC E1 had weer aan het eind van de 2 keer 30 minuten voetbal 0 punten.

Vooraf wisten we dat we een moeilijk ochtendje zouden krijgen. Quick had diverse goede resultaten weten te noteren en zou naar horen zeggen een aantal goede voetballers bezitten. Maar ook de E1 bestaat uit goede voetballers die steeds meer vertrouwen in eigen kunnen hebben waardoor de resultaten ook positiever uitvallen.

Helaas miste BFC vandaag Sam en Mees hierdoor moesten we wat puzzelen om alle poppetjes in  de verdediging bezet te krijgen. Hiervoor kregen wij hulp van Melle uit de E2 die voor zijn eigen wedstrijd ook nog even met ons mee deed, bedankt Melle.

De eerste 10 minuten waren meteen een open wedstrijd, beide teams zochten een beetje naar de sterktes en zwaktes van elkaar. Het was Quick wat haar eerste kans meteen wist te verzilveren. Via de kluts kreeg de spits de bal mee en die ronde hem keurig af. Daarop volgend was het weer Quick wat een doelpunt kon noteren. Een hoge bal van de zijkant kwam uiteindelijk ongelukkig op het hoofd van een vrij staande speler die geen moment twijfelde en de bal in het doel kopte. BFC bleef het spelletje van de afgelopen weken spelen en bleef kansen krijgen. BFC kwam dan ook heel terecht terug in de wedstrijd tot 1-2. Kort na de 1-2 wist BFC zelfs de gelijkmaker te noteren. De wedstrijd was dus weer helemaal open en het kon weer alle kanten op gaan. BFC kreeg na de 2-2 zelfs nog een grote kans op de 3-2 maar dat was te veel van het goede. Toch bleef Quick ook gevaarlijk en wist uit een van hun aanvallen zelfs de 2-3 te noteren.

Ondertussen was de rust aangebroken en werd en tegen elkaar gezegd dat als we bleven door knokken we de wedstrijd wederom naar ons toe konden laten vallen. BFC vloog uit de startblokken want kreeg na rust meteen 2 grote kansen. Helaas gingen deze er niet in maar deze gaven ons wel goede hoop.

BFC bleef druk zetten en het enige wat Quick nog kon doen was counteren. Via de counter bleven ze wel enorm gevaarlijk. Helaas voor BFC was 1 van deze counters wel raak en had Quick weer een gat van 2 doelpunten. Dit was niet de knock out voor de E1. BFC bleef doorknokken en ging nog meer met passie spelen. BFC zat er nog meer boven op en alles speelde zich af op de helft van Quick. Uiteindelijk viel dan ook de 3-4. Wederom een seintje om nog meer gas te geven en nog meer druk te zetten. Diverse ballen vlogen op de lat, paal net naast en als dat dan nog niet genoeg was hield de keeper hem wel tegen. De bal ging er niet in, mocht er niet in. Wat een pech. De laatste minuut was het op voor de mannen van de E1 en kreeg Quick nog wat lucht. Helaas konden we de verdiende gelijkmaker niet noteren en zaten we weer aan de verkeerde kant van de medaille.

Ja het was dus weer zo’n wedstrijd, echt waar.

Groot compliment naar de mannen die keihard gestreden hebben tot de laatste minuut van de wedstrijd. Het zit de E1 in 2013 nog niet echt mee maar de mannen blijven positief en ook dit tikje maakt ze weer sterker.

De aankomende 2 weken staan er 2 bekende tegenstanders voor ons op het programma. Om te beginnen met Roda’46. Voor de tweede keer dit jaar rijden we naar Leusden. Om vervolgens FC Almere in Bussum te ontvangen. Wij zijn heel benieuwd of we de resultaten van de vorige keren weer kunnen behalen.