BFC D2 -SC ’t Gooi D1 (7-3)

En alweer een mooie overwinning! Het Gooi stond eerder dit seizoen toch behoorlijk wat plaatsen boven BFC, maar daar was weinig van te merken.

Natuurlijk hielp het dat Het Gooi hun snor-dragende, brommer-rijdende midden-midden thuis had gelaten. En natuurlijk hielp het dat de keeper van Het Gooi bijna iedere bal uit z’n handen liet glippen (en wie zou er niet trillen als de killers van BFC D2 in de buurt zijn). Maar dan moet je er ook nog even gebruik van maken! en dat deed BFC D2 erg goed.

Feest na alweer een doelpunt! Foto: Toon Paulussen

Het was goed te zien dat iedereen geconcentreerd speelde. De verdediging gaf weinig kansen weg (tegen een van richting veranderd schot doe je weinig!), er werd bij tijd en wijle mooi gecombineerd (waarbij de invallers van de E1 overigens erg goed meededen). En de aanvallers waren alert bij alle kleine kansjes, waardoor Coen met 3 goals man-of-the match kon worden.

Al met al was het voor de supporters en zelfs voor Thomas en Matthijs een ontspannen middagje genieten. En misschien was dat dan het enige aandachtspuntje: zorg ervoor dat jullie ook elkaar blijven coachen en motiveren – het moet niet alleen van een coach komen.

Ga zo door jongens, en laat het ook in de laatste wedstrijden nog eens zien!

Diederik van Rappard