BFC 2 speelt gelijk tegen SV Laren

Na de grote nederlaag van vorige week tegen Waterwijk heeft BFC 2 zich enigszins herpakt tegen SV Laren dat op bezoek kwam op sportpark de Meerweg. In een boeiende wedstrijd waar BFC qua veldspel de sterkste van de twee was wist het in het begin niet erg veel kansen te creëren. Toch was het BFC dat via Jasper Grob op voorsprong kwam na een goed uitgespeelde aanval. Ondanks het overwicht wist Laren uit een counter de 1-1 tegen de touwen te schieten. Met deze stand werd de kleedkamer opgezocht.

Meteen na rust kwam Laren op een 1-2 voorsprong en mochten de Bussumers weer in de achtervolging. De staf van BFC liet van zich spreken door een gouden wissel te hanteren, Marc de Graaf werd in het veld gebracht en wist gelijk bij zijn eerste actie de gelijkmaker te scoren.

Via Thijmen Ratsma kwam BFC zelfs terecht op voorsprong. Zoals vaker deden twee dode spelmomenten de Bussumse formatie de das om en keek BFC weer tegen een achterstand aan. Aan het einde van de wedstrijd wist Daan Wasili nog een punt te redden voor de Bussumers.

Door het gelijke spel bezet BFC een 8e plaats in de competitie.