7e Editie Gooische Meisjes Toernooi zeer succesvol verlopen.

Afgelopen weekend heeft bij BFC in het teken gestaan van de inmiddels 7e editie van het Gooische Meisjes Toernooi.

Met deelname van 40 teams en ca 600 speelsters uit de wijde omgeving van Het Gooi is er beide dagen in 10 poules gestreden om de inmiddels bekende taarten voor de winnaars en uiteraard een medaille voor alle deelnemers van ons toernooi.

Beide dagen was het ook gezellig druk op en rondom het terras waar diverse kraampjes, de ijsbrommer, een fotobox en o.a. een touwtrek competitie plaatsvond. Daarnaast heeft het prachtige weer ervoor gezorgd dat alle ingrediënten aanwezig waren voor een zeer geslaagd toernooi.

Op sportief vlak hebben de BFC-meiden teams zich prima staande weten te houden tegen soms wel hogergeplaatste teams. Bedankt voor jullie inzet en felicitaties voor de MO11-1 van Andre Peters die na een spannende laatste wedstrijd poulewinnaar zijn geworden.

Een speciaal woord van dank voor:

• Alle deelnemende teams, coaches, begeleiders en bezoekers. Zonder jullie geen toernooi,
• De scheidsrechters die beide dagen gefloten hebben,
• De vrijwilligers die zich als EHBO’er, achter de kraampjes of bij onze activiteiten hebben ingezet,
• Anneke Frenk voor het verzorgen van de standen en het bedienen van de omroepinstallatie,
• Het Horeca/kantine team voor het bedienen van de bezoekers, en dan met name Dirk-Jan die ons super geholpen  heeft en Harry die heeft gezorgd dat alles goed voorbereid was.
• Al onze sponsors; AH Hilversumse Meent, Bakkerij van Breemen, Keet Creative, Top Kantoor& Creatief, fotobox.nl en Paul en Diane van D&P Sportfotografie die weer hele mooie “plaatjes” hebben geschoten welke o.a. op onze
Facebookpagina staan (BFC Gooische Meisjes Toernooi).

Wij hebben er enorm van genoten!

Organisatie BFC Gooische Meisjes Toernooi
Marjo Peeters & Patrick van Dam