Vrijwilligers bedankt!!

 

Het is vandaag Nationale Vrijwilligersdag. Dat geeft maar weer eens aan hoe belangrijk vrijwilligers zijn en dus ook voor BFC.
Eigenlijk is het werk dat verzet wordt door vrijwilligers lang niet altijd zichtbaar. Als jij bij BFC komt, zijn de kleedkamers schoon, is het wedstrijdschema geregeld, staat na afloop van de training de limonade klaar, de velden liggen er netjes bij, de registratie van jouw lidmaatschap is geregeld, in het voorjaar kun je meedoen aan toernooien, op de website kun je alle informatie over BFC terug vinden, de kleding is geregeld. Eigenlijk allemaal heel normaal, maar besef wel dat al die werkzaamheden dus uitgevoerd worden door vrijwilligers. Stel je voor dat niemand meer vrijwilliger wil zijn. Zie het al voor je?
Daarom vandaag een extra ‘high five’ en ‘tumbs up’ voor de trainers, scheidsrechters, de groundsman, de administratie, wedstrijdsecretarissen, websitebeheerders, het bestuur, de kledingbeheerders, organisatoren van de toernooien en evenementen, EHBO-ers en vele andere vrijwilligers die actief zijn binnen BFC.