Verliezen en toch winnen

Verliezen en toch winnen? Jazeker!

zaterdag 30-9, we speelden onze 2e competitiewedstrijd thuis tegen afc Quick 1890 mo19-1.

We zijn nog steeds op zoek naar hoe we makkelijker tot scoren kunnen komen en daarom startte Fenna vandaag in de spits. Dat scoren ging ons ineens heel goed af. We scoorden de 1e helft maar liefst 3 maal, waarvan Fenna er 2 voor haar rekening nam en Bel de derde. Helaas scoorden de tegenstander er nog meer, namelijk 4. Ja, ze gingen er makkelijk in helaas. Dan probeer je de 2e helft om in ieder geval geen doelpunten meer tegen te krijgen en vervolgens scoor je dan weer moeilijk. Roos kwam nog 1 keer tot scoren maar Quick schoot er nog 3 in waardoor de eindstand 4-7 was. Die eindstand was teleurstellend, maar toch hebben de mensen langs de lijn genoten van ons spel denk ik. Je koopt er niks voor, maar uiteindelijk zie je toch veel leuke dingen terug waardoor we er wel van uit kunnen gaan dat de ommekeer nadert. Volgende week spelen we tegen een nog sterkere tegenstander, benieuwd wat dat gaat brengen.

Fenna werd door het team terecht verkozen tot “women of the match” .Gefeliciteerd Fenna!

Verloren dus…..maar, toch gewonnen. Hoe dan?

We zijn de hele week bezig geweest met de actie voor Noah, dat heeft u waarschijnlijk wel vernomen.

Onze tegenstander doneerden €33.- erg sportief ! Heren 1 gooiden samen 55,- euro in het potje, bedankt en gefeliciteerd met de winst!

Vandaag na een mooie winstpartij tegen SDO vr2, kregen we nog 35,- euro van onze vr1 toppers! Ook jullie bedankt en gefeliciteerd.

Ik hou u niet meer in spanning, de totale opbrengst van onze actie is …….€676.90  !!!

Ik ben er echt stil van. Heb dit nog niet zo mee gemaakt. Hoe de meiden van BFC in een week tijd zo de handen ineen slaat en we er met elkaar zo’n succes van hebben weten te maken is echt geweldig!

Ik wil daarom iedereen die heeft geholpen enorm bedanken , we gaan het bedrag op 18 oktober overhandigen aan de organisatie die de benefietwedstrijd Hilversums elftal  – sv Huizen (locatie Wasmeer) organiseert tbv Noah.

Brian