Vacature Projectleider

BFC heeft na grondig marktonderzoek het besluit genomen om het softwarepakket van VoetbalAssist te implementeren. VoetbalAssist is specifiek ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Het pakket bevat aantrekkelijke modules waardoor wij beter met onze leden, ouders, sponsoren, bezoekers en vrijwilligers kunnen communiceren, gegevens centraal gearchiveerd kunnen worden en deze ook makkelijker uitgewisseld kunnen worden.

Inmiddels is een kleine projectgroep van start gegaan om narrowcasting te implementeren en wordt er achter de schermen gewerkt aan de opzet van een nieuwe website. Deze projectgroep mist echter nog een projectleider om de implementatie van VoetbalAssist in goede banen te leiden.

Welke talenten en kennis heeft de projectleider? De projectleider heeft kennis van ICT, kan processen snel doorgronden, heeft oog voor kwaliteit, weet mensen te motiveren, kan goed samenwerken, is realistisch en gewend om te werken volgens een planning. Wat gaat de projectleider doen bij BFC

– Planning opstellen voor implementatie van de diverse modules

– Processen van implementatie coördineren en begeleiden

– Inzetten van stagiaires in samenwerking met de verenigingsmanager

– Werkprocessen in kaart laten brengen door bijvoorbeeld stagiaires

– Bijeenkomsten van projectgroep voorzitten

– Communicatie verzorgen rondom de implementatie richting leden en andere betrokkenen

Insteek is dat modules en programma onderdelen gefaseerd ingevoerd worden. BFC is een vrijwilligersorganisatie dus deadlines moeten wel werkbaar en haalbaar zijn. Uiteraard is kwaliteit ook belangrijk en wordt in de voorbereiding uitgebreid getest.

Implementatie van het softwarepakket neemt naar alle waarschijnlijkheid nog tot en met volgend seizoen in beslag. De tijdsinvestering is mede afhankelijk van het aantal modules dat BFC gaat gebruiken. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Nanda Timmerman via verenigingsmanager@bfc-bussum.nl of spreek Nanda aan als zij bij BFC is.