Vacature Grote Club Actie

Wie durft de uitdaging aan?
De Grote Club Actie bestaat dit jaar 45 jaar en heeft diverse acties. BFC gaat komend seizoenook weer meedoen. In 2015 was de opbrengst € 7.530,09. Een recordbedrag dat wij in ieder geval willen evenaren en misschien wel kunnen verhogen. Wie durft die uitdaging aan te gaan?

Voor de coördinatie, het in gang zetten van diverse (verkoop)acties, uitgifte en inname boekjes en de communicatie willen wij een energieke werkgroep samenstellen. De werkgroep bepaalt samen met het bestuur en de verenigingsmanager het doel van de opbrengst. Naast je talenten kun je dus ook je ideeën inbrengen.

Wil jij jouw vrijwilligersdienst voor volgend seizoen invullen door nu alvast te scoren met je talent? Dat kan. Wij zijn op zoek naar een:
coördinator om de grote lijnen uit te zetten
commercieel talent voor het bedenken en in gang zetten van verkoopacties
creatieve schrijver voor het bijhouden van acties op social media, website en het schrijven van informatie voor de verkopers
nauwkeurig en administratief talent voor de registratie van de verkochte loten
Wist je trouwens dat verenigingen die een werkgroep samenstellen een hogere opbrengst kennen, dan verenigingen zonder werkgroep. Dat maakt de uitdaging misschien nog aantrekkelijker!
Kortom: wil jij BFC helpen aan een recordopbrengst voor een mooi doel, meld je dan voor het einde van dit seizoen nog bij onze verenigingsmanager Nanda Timmerman via verenigingsmanager@bfc-bussum.nl