Roemer de Waaijer (Jo12) aan de slag als selectietrainer

Roemer (14 maart 2006) is nog maar net 12 jaar en is 7 jaar geleden begonnen bij BFC in de stadionbak. Vanaf Feyenoord en het jaar erop bij Real Madrid ging Roemer voetballen in de F15. Twee seizoenen (F5 en E5) later werd Roemer zijn voetbaltalent op de woensdagmiddag herkend door de trainers, waarna Roemer vorig seizoen voor het eerst een plekje wist te bemachtigen in de selectie van de Jo11. Na een seizoen bij trainer Awi in de Jo11-1 speelt Roemer dit seizoen in de Jo12-1 bij trainer Jeffrey.
 
Naast zijn voetbaltalent blijkt Roemer ook een enorme feeling te hebben voor het ontwikkelen van spelers.
Aan het begin van het huidig seizoen is Roemer samen met andere Jo12 en Jo13 spelers begonnen met training geven op de woensdagmiddag. Dit is zo een succes voor Roemer dat hij dit jaar naast 2 teams (Jo7 en Jo10-7) op de woensdagmiddag trainen, op de vrijdag assistent trainer is geworden bij de Jo11-1.
Roemer heeft dit seizoen goede ontwikkelingen doorgemaakt als pupillentrainer en wij zijn daarom blij en trots dat hij per komend seizoen aan de slag gaat als assistent trainer bij de Jo8 selectie. Hij zal hier hoofdtrainers Awi en Jostein assisteren bij de trainingen en wedstrijden en zij zullen hem omgekeerd ook verder helpen in zijn ontwikkeling als trainer.
Roemer veel succes en plezier gewenst namens al je toekomstige collega’s!!!