Kan niet waar zijn of toch wel?!

 

Het kan toch niet waar zijn?

Dat vond ik ook toen ik het hoorde in het gesprek met nieuwe vrijwilligers die gaan helpen om de breedtetoernooien te organiseren. Deze leden vinden het toch wel bijzonder dat zij zich bezig gaan houden met breedtetoernooien, terwijl hun eigen kinderen meedoen aan de BFC Talent Cup toernooien. Daar komt nog bij dat twee leden afkomstig zijn van Victoria en Almere City waar het normaal is dat je je inzet voor de club.

Wat is de reden dat leden zich niet gemeld hebben om zitting te nemen in het hospitality team om teams te ontvangen op zaterdag en zondag of dat er niemand te vinden is voor de vacature om de veldbezetting te regelen van zondag t/m vrijdag of om onze scheidsrechterscommissie te ondersteunen.

Gelukkig kreeg ik vandaag wel twee mailtjes van moeders die interesse hebben om in te stappen bij de commissie Kledingbeheer. En als je dan ook nog een telefoongesprek mag voeren met een enthousiaste moeder die bruist van de ideeën, dan word ik daar heel blij van. Het kan dus blijkbaar toch!

Om weer even terug te komen op het overleg met de toernooicommissie. Ik vond het echt geweldig om de energie te voelen en allerlei nieuwe ideeën te horen over de invulling van de toernooien. Zo leuk kan vrijwilligerswerk dus zijn en iedereen krijgt de ruimte om te scoren met zijn/haar talent.

Ik ben heel benieuwd naar de invulling van de toernooien en laat mij graag verrassen. En hopelijk word ik komende week wederom op positieve manier verrast met aanmeldingen voor de overige openstaande vacatures, zodat ik het bestuur kan melden dat er weer een aantal topvrijwilligers zich gemeld hebben. Echt waar!

Heb je interesse? Kijk dan snel op http://www.bfc-bussum.nl/vacatures en bel, mail of zoek mij op als ik bij BFC ben.

Nanda Timmerman
Verenigingsmanager