BFC JO12-1 on tour, winnen winnen.

Maandagavond 22 januari.

Op het programma staat de in te halen bekerwedstrijd tegen Olympia Jo12-1.

Deze was afgelast vanwege sneeuwval deze winter.

Inmiddels waren 4 van de geblesseerde spelers weer beschikbaar.  Extra versterking in de vorm van Milan en Marc uit onze eigen Jo11-1.

Onze boys beginnen heel aanvallend.  Meteen volle bak. De jongens van Olympia weten niet wat ze overkwam. De bal is de eerste helft ongeveer 1 keer over de middenlijn geweest.

We starten met een geweldig indraaiende corner van Anouar.

1-0. 2 minuten later een keiharde pegel van PieterV . 2-0.

De thuisblijvers vragen ook om vermelding van de voorzetten.  Dus op een prachtige voorzet van Thijmen op de achterlijn voor het schot van PieterB wat helaas net geen doel trof.  Het volgende schot van Mazin wordt gestopt door de keeper.

Olympia weet een corner te versieren.  Een keurige redding van Thierry. Fijn om te zien dat ook hij zich weer fit voelt.

Bfc weer in de aanval, Pieter en Pieter gaan samen.  Na wat gefrommel  weet PieterB het 3e goal en even later vanaf de 16 meter de 4e op zijn naam te schrijven.

Voor rust weet Tijl nog even af te vinken en wederom PieterB.

Na rust gebeuren er vreemde dingen op het veld. Adonai in de spits, PieterV rechtsback, Mazin linksachter en Thierry rechtsvoor. Dat weerhoudt PieterV er overigens niet van om nóg 3 doelpunten te maken en ook Mees verzilverd een actie met goal.  Deze opstelling gaf Olympia wel de mogelijkheid om iets meer balbezit te krijgen en zelfs nog een paar keer ons strafschopgebied te bereiken.  Maar deze acties wis

t Marc netjes te pareren.

Mooi waren ook de acties van Thierry, die graag ook een goal op zijn naam had willen zetten, en die van Milan. Hij streed met een speler van Olympia die bijna 2 keer zo lang was.

De score van 10 – 0 brengt ons weer een ronde verder in het bekertoernooi. Gelukkig hield de scheidsrechter het deze keer netjes een sneuvelde er geen kleding!

Op naar de volgende wedstrijd tegen Ajax Jo11-1.