BFC Jo12-1 5 mei 2018

Bevrijdings dag 2018. De ingeplande beker wedstrijd is verplaatst.  Desalniettemin werd de boys die er waren een mooie oefenwedstrijd voorgeschoteld tegen sv Houten jo13-1. Deze middenmotor in de hoofdklasse was afgereisd naar het inmiddels lekker opgewarmde Bussum.  Vandaag ruime beschikking over parkeerplaatsen, omdat er vrijwel geen wedstrijden werden gespeeld.
Helaas 2 geblesseerden, Mazin en Thierry en voor deze keer hadden we de beschikking over een aantal gastspelers; Joshua, Abu en Mats. Daarnaast waren Seth en Boris van de partij.  Houten leek versterkt door iemand uit de Jo19. De nr. 4 was zo lang dat hij bij de corners door 2 man gedekt moest worden.
Onze jongens speelden sterk maar door kleine imperfecties lukte het niet te scoren.  Uiteindelijk wist Houten dat wel voor elkaar te krijgen. Maar liefst 2 keer.  Na de 2e helft wist Mats te scoren. En even later uit een mooie vrije trap van Jop, volgde de gelijkmaker.  In de stellige overtuiging dat onze boys nu voor de winst konden gaan, probeerden ze zo snel mogelijk de bal mee te nemen naar de middenstip.  De keeper die zijn verlies nog niet verwerkt had, was het er niet mee eens en de schermutseling die daardoor plaatsvond, leverde hem en een van onze boys een tijdstraf op.   Nadat uiteindelijk een van de Houten spelers zich in de outfit genezen had kon de wedstrijd hervat worden.  Helaas lukte het de boys niet hier gebruik van te maken.  Eindstand 2-2.
Volgende wedstrijd 9 mei voor de beker tegen DVC Buiksloot.