BFC JO11-3 verliest nipt maar boekt ook winst!

BFC JO11-3 – AS’80 011-3

Uitslag: 1-2

dpnt: Pepijn motm: Tijl

Vandaag troffen we AS’80 en we wisten dat dit een pot zou worden om handhaving in de Top 3 veilig te stellen. Spelend op Veld 4-B had ons tot nu toe weinig triomf gebracht maar vandaag zou de ommekeer komen, toch?

Eerder deze week, had teamgenootje Sjef te kennen gegeven BFC te gaan verlaten en te gaan spelen bij SV Laren ‘99 J011-1 (Uitkomend in de Hoofdklasse 2) iedereen en zeker Sjef wilde dus vandaag graag winnend afsluiten. We gingen er dus vanuit dat de boys er vol voor zouden gaan… De start was dan ook voortvarend als voor de 7e keer op rij Pepijn de openingstreffer aan BFC-zijde op zijn naam schrijft. Vorige week was dit een aanzet tot een 5-0 overwinning. Nu was al snel duidelijk dat AS’80 gretig was om ook de overwinning naar zich toe te trekken. Er was geen bovenliggende partij, beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en de kansen gingen over en weer. Ruststand 1-0.

De rust was kort, het was immers razend koud! Een kort praatje van Baudewijn in de rust had samenvattend de strekking ‘blijf samenspelen’.  Er zit veel techniek in dit team maar ze laten zich soms overrompelen door fysieke kracht van de tegenstander. AS80 was gretig in de duels, zij voelden kansen en zo kwam de onvermijdelijke 1-1.

BFC bleef zoeken naar de overwinning en die kansen waren er ook zeker! Sjef had de 2-1 op zijn voet maar miste op een haar. (wat een mooi afscheid zou dat geweest zijn) Een paar minuten later, 2 minuten voor het eindsignaal, was het de linksvoor van AS’80 die op miraculeuze wijze van afstand de 1-2 erin schoot.

En zo eindigde deze pot in een teleurstellende nederlaag. Het afscheid van Sjef kon niet winnend afgesloten worden. Of toch wel? Is er ook winst geboekt? Als we terugkijken, startend met een geheel nieuw team, hebben we mooie dingen laten zien, hebben we van menig selectieteam gewonnen en zijn er nieuwe vriendschappen gesloten, ook dat is voetbal!

 

Sjef – Teun – Pepijn

Veel succes Sjef, jouw Laren JO11-1 speelt volgende week tegen onze vrienden uit de BFC JO11-2 voor de beker, voor wie moeten we nu zijn? Het clubhart bonst altijd harder, maar we wensen je veel succes en plezier in dit nieuwe avontuur!