BFC J013-1 winning mood

Afgelopen zaterdag hebben de boys hun 2e KNVB Bekerwedstrijd afgesloten met een klinkende overwinning.

Na de toch nog bescheiden waterval van goals op het Sportpark van Victoria op 2 september troffen de boys afgelopen zaterdag SDO JO13-1.
De derby tegen het in de hoofdklasse spelende Bussumse team.

Inmiddels worden alle wedstrijden begeleid door een KNVB scheidsrechter die vooraf zorgvuldig de spelerspassen controleert.

De boys spelen overtuigend, na een paar minuten treft Tijl met zijn knie de bal 1-0. Dan volgt een fase waarin het spel zich voornamelijk afspeelt op de helft van SDO, maar zonder de benodigde effectiviteit om een goal te scoren. Wederom weet Tijl het goal te vinden, met het hoofd dus nu k(t)opscoorder. En een paar minuten later Pieter Veenboer.

Rust

Naast het team zijn ook de trainers in een nieuwe outfit gestoken, dankzij onze sponsoren, binnenkort hierover meer!

Na rust wordt een foutje van de keeper genadeloos afgestraft door Pieter Veenboer 4-0. Het volgende doelpunt wordt afgekeurd, omdat de bal over de achterlijn zou zijn gegaan, waardoor de jongens nog verder op zoek gaan naar meer goals. Na een geweldig schot van Pieter Veenboer weet Jules de finishing touch te geven; 5-0.

Wederom een kopbal van Tijl die helaas op lat eindigt. Enige tijd later na een mooie actie op de achterlijn, een schot van Pieter Veenboer afgewerkt met een schot van Mats. 6-0.

Op het veld naast ons speelt de JO14-1 tegen Laren. Elke keer weten ze goal meer te scoren dan onze boys, maar we komen nu rap dichterbij. Jop geeft de bal een trap, maar de keeper van SDO weet die keurig te stoppen.

Na een overtreding legt Jop aan voor de vrije trap net buiten de 16-meter, Mats weet er nog een bijdrage aan te leveren, 7-0, en na Tijl en Pieter Veenboer weet hij ook zijn score 2 te brengen voor deze wedstrijd….totdat Pieter Veenboer een poeier van een schot op de keeper afvuurt, die hij bijna weet te stoppen, maar gelukkig voor ons rolt de bal nog over de doellijn. 8-0.

15 september 2018 BFC JO13-1 – Hercules JO13-1 thuis op de Meerweg om 12.05 uur.

Volgende update team- en spelersfoto’s met de nieuwe outfit!