BFC Familietoernooi 8 juli 2018

Op zondag 8 juli aanstaande staat het jaarlijkse BFC familietoernooi op het programma. Dit gezellige 7 x 7 toernooi zal bestaan uit wedstrijden van 20 minuten, met je eigen samengestelde team BFC ’ers en familie/vrienden. Ook is er voor de kinderen een springkussen en kunnen er prijzen gewonnen worden bij het ‘gatendoek’.

Aansluitend is er een Italiaans buffet waar alle BFC’ers aan deel kunnen nemen. Deelname bedraagt €12,50.

 

Voorwaarden voor inschrijven van een team zijn:
– Minimaal 2 BFC leden.
– Minimaal 2 kinderen onder de 14 jaar.

Er zal worden gespeeld in twee competities; De Eredivisie (voor de ervaren en fanatieke voetballers) en Hoofdklasse (voor teams met veel kinderen of onervaren voetballers). In elke klasse wordt één team winnaar van dit toernooi.
Aanvang toernooi: 13:30 uur (aanwezig om 13.00 uur)
Aanvang Italiaans buffet: 18:00 uur

Opgeven uiterlijk 22 juni via bfcevenementen@gmail.com door middel van het Inschrijfformulier.
De betaling voor de BBQ dien uiterlijk 22 juni plaats te vinden bij Jostein Ohm op dinsdag/donderdag tussen 19:00 en 20:00 uur in de kantine van BFC (in een gesloten envelop en per team).

Op deze dag kan de organisatie uw hulp ook gebruiken! Zowel bij het wedstrijdsecretariaat, als begeleiding van de springkussens en bij het buffet hebben wij ondersteuning nodig van vrijwilligers.
Voor het opgeven als vrijwilliger deze dag of vragen kunt u terecht bij bfcevenementen@gmail.com  of bij Dico Knevel: 06-42113506.