Annette Broerse kandidaatbestuurslid

Onlangs hebben we aangekondigd dat onze secretaris, Jeroen Fokker, zich niet herkiesbaar stelt voor een volgende bestuurstermijn. Wij zijn heel verheugd dat wij na een intensieve zoektocht Annette Broerse aan jullie mogen voorstellen als opvolger van Jeroen in de functie van secretaris. Wij zullen bij de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering een voorstel doen om onze voordracht te laten bekrachtigen.

Met Annette zal ons bestuur worden versterkt met een ervaren en gemotiveerd persoon. Haar beide zoontjes Pieter (11) en Adriaan (9) spelen al vanaf hun prille begin in de stadionbakken van BFC. De afgelopen twee jaar heeft Annette met haar man Hein en twee zonen in Bangkok, Thailand gewoond. Onlangs zijn ze weer teruggekeerd op hun vertrouwde nest in Naarden. Haar jongens hebben ook weer het voetballen bij BFC opgepakt.

Ondanks de verkeerstechnische uitdagingen in Bangkok heeft Annette toch gezorgd dat haar beide jongens hun passie voor voetballen konden blijven voortzetten. Ze voetbalden bij FC Bangkok en ook nog in het schoolteam. Annette raakte op deze manier direct betrokken bij de organisatie van het schoolvoetbal van circa 300 kinderen. Ze haalde veel energie uit het voetbalplezier en het gezellige contact met de ouders. Ook voor Annette zelf zijn gezelligheid, teamgeest, plezier en prestatie belangrijk in de sport. Ze is fervent hockeyer en zeiler. Ze heeft met veel enthousiasme zeilinstructies gegeven aan kinderen en ook het nodige commissiewerk verricht.

Op zakelijk gebied heeft ze meer dan 10 jaar ervaring opgedaan op directieniveau in de financiële sector. In Thailand was ze onder andere bestuurslid van de Nederlandse school. Annette maakt zich persoonlijk sterk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Haar nieuwe portefeuille omvat ook de relatie met de gemeente Gooise Meren. Zij ambieert om in die relatie een accent te leggen op stimuleren van duurzaamheid en lokaal ondernemerschap. Annette heeft heel veel zin om haar kennis en ervaringen in te zetten voor de functie van secretaris bij BFC. Ze wil graag samenwerken en bouwen aan een duurzame toekomst van BFC, en kijkt dan ook uit naar haar inwerk- en kennismakingsperiode. Annette zal als kandidaatsbestuurslid deelnemen aan de bestuursvergaderingen. Wij verheugen ons erop om met haar te gaan samenwerken.

Namens het bestuur,

Bernard Lindenhovius, voorzitter