Richtlijnen sponsoring aanvullende teamkleding

Vaak komt bij ons vragen binnen van teams die aanvullende kleding willen bestellen of gesponsorde teamkleding krijgen aangeboden. Binnen het contact met onze kledingleverancier Klupp zijn hiervoor vele mogelijkheden. De regels hiervoor zijn de volgende:

  1. Presentatiepakken, jassen of andere additionele teamkleding kan zonder tussenkomst van BFC via de Klupp-webshop worden besteld.
  2. Met de kortingscode BFCWEBSHOP krijgen leden van BFC 25% korting
  3. Bestellingen direct bij de leverancier, zonder tussenkomst van de webshop of BFC, zijn niet toegestaan
  4. Kleding wordt ‘kaal’ besteld, dat wil zeggen met Klupp- en BFC-logo maar zonder sponsoruiting
  5. Alle kleding dient te worden voorzien van een zichtbaar Kloostermanlogo (jeugd) Filmhuislogo (dames) of een logo van Stichting Helder Gooise Meren (senioren mannen), naast het eigen gekozen logo (of meerdere).
  6. Kleding dient te worden bedrukt bij de drukker van de kledingleverancier. In geval deze geen tijd heeft, kan i.o.m.  Klupp worden uitgeweken naar een andere drukker.
  7. Kosten van bedrukking van Kloostermanlogo / logo Stichting Helder Gooise Meren en eigen logo zijn voor rekening van de teamsponsor. Aanschafkosten en het kortingspercentage (zie 2) van kleding zijn door BFC vastgesteld. Hierover kan niet worden onderhandeld.
  8. In geen geval kan en mag er teamkleding worden gebruikt die is besteld bij Klupp en niet zowel de kledingleverancier als de hoofdsponsor als merk en logo draagt. Het BFC-logo dient uiteraard ook op de kleding aanwezig te zijn.

Namens het bestuur van BFC,

Anneke Frenk (Bestuurslid):