Druk bezochte BFC Vriendinnendag

Woensdag 16 mei stroomde het park van BFC weer vol met meiden die mee kwamen doen aan de jaarlijkse Vriendinnendag.

Speelsters van de MO9 en MO11-teams mochten een vriendin meenemen, maar daarnaast stond de middag – zoals altijd – ook open voor meiden die nog niet op voetbal zitten en een keer willen meemaken hoe het is om een echte voetbaltraining te krijgen.

Trainers André, Miloud, Philine, Sophie en Romaissa stonden klaar om de meer dan 40 meiden bij de verschillende oefeningen te begeleiden. Bijzonder was deze keer dat keeperstrainer Inge Rehorst mee hielp bij de middag. Zo’n 20 speelsters kregen een lesje keepen, en vonden dit super leuk.

De middag eindigde traditioneel in het uitreiken van de prijzen. De driekoppige jury bestaande uit Philine, Romaissa en Sophie wezen de speelsters met het meeste talent, de meeste inzet en mooiste sokken aan. Alle deelnemers gingen naar huis met een lach op het gezicht en een door de KNVB beschikbaar gestelde attentie. De folders met informatie over meidenvoetbal bij BFC vonden gretig aftrek.

Tot slot, wil je een paar keer meetrainen, neem dan contact op met Dick Broer, coördinator meidenvoetbal, bfc.meiden@gmail.com. BFC heeft geen wachtlijsten, je kunt meteen beginnen!