Zeer geslaagde BFC nieuwjaarsreceptie en -wedstrijden

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Op 7 januari vonden op het Sportpark van BFC de traditionele nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarswedstrijden plaats.

De dag begon met een uitgebreid lunchbuffet voor 6 teams, in een mooi aangeklede kantine. Daarna volgde drie aantrekkelijke wedstrijden met veel doelpunten; een leuk weerzien met oude bekenden!

Bij de BFC Old stars werd de aftrap verricht door twee clubiconen; Bart Hilhorst (72) oud doelman van BFC 1 tussen 1970-1975 alsook voormalig jeugdvoorzitter en bestuurslid van onze vereniging en Cees Spermon (81) die vanaf zijn 16e jaar 20 seizoen achtereen (1951-1973) meer dan 500 wedstrijden voor het eerste team uitkwam en vele jaren daarna nog actief is geweest als jeugdtrainer en leider bij BFC.

Het vlaggenschip en BFC zondag 3 maakten er op het hoofdveld een waar doelpuntenfestijn van. Ook onze Syrische vrienden bleken een aardig balletje te kunnen trappen.

Tenslotte werd op veld 3 de wedstrijd tussen de dames 1 en BFC zaterdag 2  gespeeld. Ook in deze wedstrijd vielen de nodige doelpunten.

Om 16.30 uur ging de met meer dan 200 aanwezigen goed bezochte nieuwjaarsreceptie van start. Voorzitter Bernard Lindenhovius nam de leden mee, via een mooi filmpje, door alle hoogtepunten uit het jaar 2017. Aansluitend werd de opvolger van Oscar van Veen (winnaar van de Vrienschapsbeker 2016) benoemd. Dick Broer werd meer dan terecht gekozen als Vrijwilliger van het Jaar 2017.

Zie ook http://www.bfc-bussum.nl/nieuws/dick-broer-verdient-bfc-vriendschapsbeker-2017/.

Na deze officiële momenten kon de borrel beginnen. Huiszanger Niels Proost zorgde voor een fantastische sfeer en de champagne vloeide rijkelijk.

Al met al een zeer geslaagde dag. Via deze weg willen wij alle leden bedanken voor de prachtige middag op Bussums Fijnste Club!

De evenementencommissie