Wim van Kippersluis Hoofd Jeugdopleiding van BFC

Wim van KippersluisNa het aangekondigde vertrek van Ferry Hendrikse ging BFC op zoek naar een vervanger. Er werd besloten de fulltime-functie van Ferry op te splitsen in twee functies: een Hoofdtrainer en een Hoofd Jeugdopleiding. Deze scheiding van functies is met name aangebracht om de continuïteit in ons voetbal beter te kunnen waarborgen.

Een van de twee vacatures is inmiddels zeer naar onze tevredenheid ingevuld. Het gaat al rond op Twitter en wij maken het bij deze met plezier officieel:  Wim van Kippersluis (30) is dit weekend mondeling met ons bestuurslid Voetbaltechnische Zaken, Alex Kroes, overeengekomen per volgend seizoen bij BFC aan te treden als Hoofd Jeugdopleiding.

Wim zal zich op korte termijn aan iedereen voorstellen op deze website.

De in Hilversum woonachtige Wim van Kippersluis is momenteel assistent-trainer van 1e klasser V.V.I.J. uit IJsselstein en coach van Jong V.V.I.J. Daarvoor was hij onder meer hoofdtrainer van H.S.V. Wasmeer (2011-2013) en V.V. Nederhorst (2008-2011). Wim is in bezit van UEFA-trainersdiploma TC 1, behaald in 2014. Als speler kwam hij onder andere uit voor de eerste elftallen van S.V. Huizen en FC Hilversum. Wim speelde in seizoen 2006-2007 in het Nederlands Amateurelftal (Onder 23).

Het bestuur is zeer verheugd met de aanstelling van de jonge, ambitieuze Wim van Kippersluis die als Hoofd Jeugdopleiding van BFC graag deel gaat uitmaken van het verder uitbouwen van onze succesvolle jeugdopleiding.

Nieuws over de nieuwe hoofdtrainer hopen wij op zeer korte termijn te kunnen verstrekken.

Het bestuur