Wie komt helpen?

Collage
De BFC-Meisjescommissie is op zoek naar een nieuw commissielid evenementen. Er is dit seizoen een vacature ontstaan voor iemand die voor de BFC-meiden evenementen gaat initiëren en organiseren.
Het meisjes/vrouwenvoetbal bij BFC is nog steeds groeiende; in aantallen, maar ook zeker in kwaliteit. We gaan goed bij BFC, inmiddels spelen er 13 meisjesteams op de zaterdag en 1 damesteam op de zondag. Er spelen meisjes/vrouwen voetballen in àlle categorieën ondersteund door enthousiaste trainers en leiders. Bijna al onze selectieteams spelen eerste klasse, de MC1 zelfs Hoofdklasse.
De meisjescommissie is actief; Pauline Beijen is sinds dit seizoen bestuurslid vrouwenvoetbal, Tony van Waveren is voorzitter Meisjescommissie, André Peters coördineert alle trainingszaken, Joost Oranje is commissielid en Anneke Frenk is coördinator meisjes- en vrouwenvoetbal. Daarnaast stromen Harm Grevink  (AJAX) en Jeroen van der Mark in als technisch coördinatoren bij de meiden.
Op dit momenten zijn we op zoek naar iemand die als belangrijkste taak heeft om het  jaarlijkse, tweedaagse Gooische Meisjes Toernooi te organiseren en daarnaast een uit-toernooi regelt alle 14 teams.
We zoeken een enthousiaste organisator, die het meidenvoetbal een warm hart toedraagt.
Wij hopen snel van je te horen!
Namens de meisjescommissie,
Anneke Frenk