Wedstrijdcoördinator JO16-JO19 (m/v)

Per direct zoeken wij een wedstrijdcoördinator JO16-JO19 (m/v)

Zorg jij als wedstrijdcoördinator JO16-JO19 (voorheen A/B-junioren) ervoor dat het op wedstrijddagen op rolletjes loopt?

De wedstrijdcoördinator JO16-JO19 is eerste aanspreekpunt voor allerlei wedstrijdzaken voor teamleiders, gastteams en KNVB. Je vergadert ca. 6-8x per jaar tezamen met de andere wedstrijdcoördinatoren. Je voert op wedstrijddagen (volgens dienstrooster) de regie in de “commissiekamer”, verwelkomt gastteams, scheidsrechters en maakt hen wegwijs. Je stemt regelmatig af met de Technische Jeugdcoördinator voor JO16-JO19. pupillen In Sportlink zorg je dat de teams worden ingeschreven en ingedeeld. Ook ben je betrokken bij het verwerken van wedstrijdformulieren in Sportlink.

Waarom is dit belangrijk?

Het bestuur heeft de ambitie om het seniorenvoetbal bij BFC de komende jaren te laten groeien. De doorstroom van vooral deze categorie van voetballers naar seniorenteams is daarbij van groot belang. Als wedstrijdcoördinator JO16-JO19 ben jij een belangrijke schakel voor om deze teams te begeleiden en helpen in het maken van keuzes om door te gaan als seniorenteam. Uiteraard wordt je in dit ontwikkeltraject bijgestaan door de Technische Commissie onder andere door gezamenlijk informatieavonden te organiseren.

Klinkt leuk, maar hoeveel tijd kost dat dan?

In het algemeen is het tijdens de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen wat drukker, als het seizoen eenmaal loopt is het wat minder druk, gemiddeld zal deze functie zo’n 1 à 2 uur per week in beslag nemen.

Je bent vrijgesteld van de verplichte vrijwilligersdienst. Je kunt in aanmerking komen voor een onkostenvergoeding.

Wil je nog meer informatie of ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden neem dan contact op met

  • Mark van Dongen (bridie.dongen@casema.nl), wedstrijdcoördinator JO14-JO15
  • of Johan Heerschop (bfcdpup@gmail.com), wedstrijdcoördinator JO12-JO13