Wederom continuïteit bij selectietrainers voor volgend seizoen

Het seizoen 2017|18 gaat de laatste fase in wat betekent dat bij steeds meer BFC-ers de blik langzaam verschuift naar het volgend seizoen. Binnen Voetbalzaken wordt hier achter de schermen al een tijdje hard aan gewerkt en zijn we druk geweest met de invulling van de selectietrainers voor het nieuwe seizoen.

Het is mooi om wederom te constateren dat onze trainers het goed naar hun zin hebben binnen BFC waardoor de gesprekken die we met hen hadden erg prettig verliepen. De trainers ervaren dat zij zich goed kunnen ontwikkelen binnen BFC en daardoor willen zij graag bij onze club blijven! Dat is heel belangrijk voor ons, want continuïteit en stabiliteit vormen een belangrijke pijler onder kwaliteit!

Naast de doelstelling om geleidelijk meer BFC-trainers bij onze selectieteams te krijgen, willen we onze trainers ook graag de kans geven door te groeien naar de hogere teams. Het is daarom mooi om te zien dat Joshua van Eijbergen, coördinator van de BFC Football Academy (BFA), volgend seizoen de JO 14-1 onder zijn hoede neemt. Joshua blijft daarnaast verantwoordelijk voor de BFA. Jeffrey Tang maakt de stap van de JO12-1 naar de JO13-1 en Mathijs van den Hazel groeit door van de JO14-1 naar de JO15-1. Daar neemt hij de plaats in van Swen Bosch, die zoals gemeld op zijn beurt de uitdaging van Hoofd Voetbalopleiding binnen BFC aan zal gaan. Onze ondernemende BFC-er Thijs Zwagerman tot slot groeit door van de JO8-1 naar de JO9-1. Zo zien we het graag!

Zoals reeds in December gemeld zal Karel Knaap vanaf volgend seizoen de heren van BFC 1 onder zijn hoede nemen. Daarnaast verwelkomt BFC Dennis Chirino (JO19-1) en Harold van Ineveld (JO12-1) als nieuwe externe trainers die ons trainerskorps komen versterken. Dennis is momenteel trainer/coach van Huizen O15-1 en Harold heeft bij meerdere mooie verenigingen zijn ervaring opgedaan en is momenteel actief in de jeugdopleiding van FC Den Bosch. Wij heten beide hartelijk welkom bij BFC! Een “beetje nieuw” is ook Niels Verberne. Niels doet dit jaar als ROC stagiair zijn stage bij BFC en dat is beide zo goed bevallen dat Niels volgend jaar trainer van de JO11-2 zal zijn. Bij de meiden blijft nagenoeg het hele trainerskorps intact. Toch zien we daar graag ook nieuw trainersbloed toetreden. Wie pakt de handschoen op? We gaan graag met je in gesprek!

Over de gehele linie hebben we nog enkele vacatures die wij zo snel mogelijk trachten in te vullen.

De volgende stappen die wij de komende periode zullen zetten richting komend seizoen zijn het aanstellen van assistant trainers, breedtetrainers en de samenstelling van de (selectie)teams.

Hieronder vind u de voorlopige samenstelling van onze trainersstaf 2018/19

Hoofd Voetbalzaken: Swen Bosch
Keeper Coodinator: Damian Ranzijn
Hoofdtrainer zaterdag 1: Karel Knaap
Keeperstrainer senioren|JO19 Ron Kortlever
Zaterdag 2: Vacature
Vrouwen 1: Vacature
Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw: Swen Bosch
JO19-1: Dennis Chirino
MO19-1: Brian van Beusekom
JO17-1: Thomas Niehe
JO17-2: Astrando Esajas
MO17-1: Miloud El Bachiri
JO15-1: Mathijs van den Hazel
JO15-2: Vacature
MO15-1: Marc de Graaf
JO14-1: Joshua van Eijbergen
JO13-1: Jeffrey Tang
JO13-2: Menno Majoor
MO13-1: Andre Peters
JO12-1: Harold van Ineveld
Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw: Awi Mohabiér
JO11-1: Ruben Bakker
JO11-2 : Niels Verberne
MO11-1: Dick Broer
JO10-1: Jesper Stoop
JO10-2: Vacature
JO9-1: Thijs Zwagerman
JO9-2: Vacature
JO8-1: Awi Mohabiér
JO8-2: Jostein Ohm

 

Ronald voor den Dag – Bestuurslid Voetbalzaken