Vrijwilligers gezocht voor meidentoernooi

Volgend jaar, op 15 en 16 juni 2013, zal bij BFC voor de derde keer het Gooische Meisjestoernooi worden gehouden. Begonnen in 2011 is dit evenement tot nog toe iedere keer een doorslaand succes geworden. Vorig jaar zelfs op dubbel gebied: niet alleen sportief, maar ook omdat er veel nuttig werk werd gedaan voor het project Girls & Football in Zuid Afrika. Ook dit seizoen willen we als meidencommissie weer het toernooi organiseren, het liefst zelfs op twee dagen in een weekend zodat we de oudere- en jongere leeftijdsklassen kunnen scheiden en zo meer ruimte scheppen op ons sportcomplex.

De goede organisatie van het toernooi heeft wel wat voeten in de aarde en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen helpen de derde editie van het Gooische Meisjestoernooi weer net zo onvergetelijk te maken als de eerdere edities. Taken: het uitnodigen van de verschillende verenigingen, het speelschema maken, programmaboekje, eventueel een goed doel, activiteiten op de toernooidagen zelf in goede banen leiden etc. Het zou geweldig zijn als bijvoorbeeld drie ouders uit de vele meidenteams die we bij BFC hebben dit op zich zouden willen nemen. In samenwerking met de meidencommissie is het leuk en dankbaar werk!

Nadere informatie en reacties graag naar bfcmeisjesvoetbal@gmail.com . Of schiet op zaterdag een van de leden van de commissie aan: Anneke Frenk, Karin Vermeulen, André Peters, Tony van Waveren of Joost Oranje.