Update – Definitieve teamindeling voor seizoen 2017-2018 (jongens- en meisjesteams)

Update 17 september 2017:

Definitieve teamindeling voor seizoen 2017-2018 (jongens- en meisjesteams)

Hierbij de definitieve teamindeling voor de jongens- en meisjesteams voor het seizoen 2017-2018. Deze indeling is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. De Technische Commissie heeft naar aanleiding van reacties op de eerdere publicatie van voorlopige teamindelingen enkele aanvullende wensen en verzoeken kunnen inwilligen. Helaas is het niet mogelijk gebleken alle wensen in te willigen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Zie de links onderaan voor de actuele indelingen.

Uitgangspunt bij de indeling is dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan voetballen. Dit bevordert het plezier en de individuele ontwikkeling. Voorafgaand aan het maken van de indelingen hebben wij een aantal verzoeken via teamleiders of spelers ontvangen. Die verzoeken hebben wij waar mogelijk gehonoreerd.

BFC behoudt zich het recht voor om spelers tijdens de winterstop – of in uitzonderlijke gevallen op andere momenten – in een ander team te plaatsen. Progressie van spelers, consistentie van presteren en opkomst bij trainingen en wedstrijden zijn algemene criteria die worden gevolgd.

Sportieve groet,

Technische Commissie BFC

Eventuele vragen graag richten aan de Technische Commissie, tc-bfc@live.nl

Vragen over meisjesteams kunnen worden gericht aan bfc.meiden@gmail.com

Teamindeling BFC jongensteams 2017-2018 – dd17092017

Teamindeling BFC meisjesteams 2017-2018 – dd17092017