Voorlopige Selectieteams Seizoen 2018|2019

Het laatste fluitsignaal van de competitiewedstrijden had al wat langer geleden geklonken. Met plezierige toernooien kende deze voetbaljaargang een welkome verlenging, maar ‘traditiegetrouw’ nadert het einde van het seizoen. De laatste woensdagmiddagtrainingen hebben reeds plaatsgevonden en dit weekend hebben velen hun laatste activiteit van het seizoen gehad, veelal gevolgd door een gezellige BBQ met het ‘oude’ team.

Echt klaar is het voor sommigen nog niet, want:

  • De stadionspelers zullen op zaterdag 16 juni nog een keer excelleren tijdens hun stadiontoernooi;
  • BFC 1 en BFC JO19-1 zijn nog volop in de race voor promotie via de nacompetitie. Ons vlaggenschip speelt bijvoorbeeld zaterdag 16 juni om 14:30 uur op ons eigen sportpark de finale van de nacompetitie voor een plek in de 2e klasse. Iedereen is natuurlijk welkom!

En verder staat de junimaand vooral in het teken van de voorbereidingen van de nieuwe selectieteams voor komend seizoen.

Samenstelling voorlopige selectieteams komend seizoen

De voorlopige namen van de selectiespelers voor de BFC jongensteams seizoen 2018|2019 zijn bekend. Deelnemers worden door de betreffende trainer of Technische Commissie nader persoonlijk uitgenodigd en geïnformeerd over wat hen te wachten staat.

Jongens teams

Meiden teams

Na een weekje ‘verplichte’ rust zullen alle nieuwe selectieteams starten vanaf maandag 18 juni met de voorlopige selectiegroep. Met deze groepen hebben de nieuwe trainers circa een maand lang diverse activiteiten (trainingen, wedstrijden, toernooien). Uiteindelijk zal gedurende de maand juni nog een beperkt aantal spelers terugvloeien naar een breedteteam. Vanzelfsprekend zal hierbij de grootste zorgvuldigheid worden betracht.

Teamindelingen komend seizoen

Met het bekend zijn van de (voorlopige) selecties zullen gedurende de junimaand ook de overige teamindelingen voor komend seizoen worden gemaakt. Uitgangspunt is dat iedereen op zijn niveau kan voetballen. Dit bevordert immers het plezier en de individuele ontwikkeling. Wij verwachten de nieuwe teamindelingen rond 15 juli via de website bekend te maken.

Informatie over de start van het nieuwe seizoen en het (voorlopige) trainingsschema zal in een later stadium via de site worden bekendgemaakt.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie toe!

Sportieve groet,

mede namens de HJO’s

Technische Commissie BFC
tc-bfc@live.nl