Vertrek Paul Witteveen

De coördinator van de stadionkabouters en -pupillen, Paul Witteveen, heeft te kennen gegeven vanwege problemen met zijn gezondheid zijn werkzaamheden, helaas, neer te moeten leggen. Hij moet het komende jaar enkele malen geopereerd worden en kan zijn taken bij BFC daarom niet naar behoren vervullen.

Organisator en inspirator

Paul was 4 jaar actief in zijn rol als coördinator van het voetbal voor de allerjongsten. Naast een enthousiaste en bekwame organisator was hij bovenal een inspirator. In deze 4 jaar is Paul, met zijn niet aflatende inzet, voor een groot deel verantwoordelijk voor het grote succes van het stadionvoetbal bij BFC.  Er spelen nu 14 kabouterteams en 14 stadionpupillenteams  bij BFC (bij elkaar circa 230 voetballertjes!) en BFC is daarmee de grootste kabouter/stadionpupillenclub van Nederland geworden! Veel  is er de laatste jaren gerealiseerd rond onze stadions: nieuw kunstgras, nieuwe sponsors, nieuwe boarding, nieuwe houten banken en nieuwe shirts. Pauls inspirerende en aanjagende aandeel in dit alles alsmede de betegeling van het stadionterrein, de koffiehut en het speeltuintje die beide nog dit jaar in bedrijf zullen gaan, is groot geweest.

Paul bedankt!

Het bestuur van BFC betreurt  zijn vertrek zeer en hoopt van ganser harte dat hij na een jaartje“ertussenuit” weer zin en tijd kan vinden om zich voor onze club in te zetten.

Van harte beterschap, Paul en bedankt!

Het bestuur van BFC