Uitnodiging symposium “De sportclub van de toekomst”

Bij deze een uitnodiging voor alle leden van BFC voor het symposium ‘De sportclub van de toekomst’ op woensdagavond 17 mei a.s.UITNODIGING SYMPOSIUM 17 MEI 001

Op 1 mei 2017 wordt BFC 97 jaar. Tijd voor een verjaardagsfeest met een toepasselijk cadeau. In de geest van deze tijd hebben we speciaal voor BFC een symposium georganiseerd. Het thema van het symposium is ‘hoe ziet de sportclub van de toekomst eruit?

De wereld om ons heen verandert continu, vaak ook nog met hoge snelheid. Dit geldt ook voor de sportwereld. Professionals uit verschillende disciplines gaan tijdens dit symposium dieper in op trends die zij zien. Het symposium biedt de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over kansen en uitdagingen. Het is zeker de moeite waard om te komen, want wij hebben een primeur en klinkende namen op het programma staan. In de uitnodiging tref je meer informatie aan over de sprekers en het programma.

Het aantal plaatsen in onze kantine is beperkt, dus wil je het symposium bijwonen, wacht dan niet te lang: VOL=VOL.

Er bestaat eventueel de mogelijkheid om voorafgaand aan de bijeenkomst (18.00-18.45 uur) een maaltijd te nuttigen. De kosten daarvoor bedragen € 12,50. Indien je daar gebruik van wilt maken, wil je dat dan vermelden bij jouw opgave.

Aanmelden kan bij Elma van Leeuwen via ledenadministratie@bfc-bussum.nl – doe dit snel, want vol=vol!

Graag tot ziens op 17 mei bij het symposium!

Met vriendelijke groet,

Nanda Timmerman (Verenigingsmanager) en Igor van Gelderen (Technisch Manager)