Trainen voor Afrika

Thijs Zwagerman (speler van BFC JO17-1 en trainer van JO8-1) heeft iets ludieks bedacht: hij geeft trainingen om zo geld te verdienen voor zijn schoolstage in Afrika.  BFC ondersteunt dit initiatief en stelt om die reden een veld beschikbaar. De trainingen van Thijs vallen evenwel niet onder de verantwoordelijkheid van BFC.

 

Wat: 6 zondagochtenden voetbaltraining
Waar: Sportpark Meerweg (BFC)
Wie: Alle enthousiaste jongens en meisjes tussen de 7 en 10 jaar oud
Wanneer: 12 november, 19 november 26 november, 3 december, 10 december en 17 december
Tijdstip: van 10 tot 11 uur

Beste ouders en spelers,

Mijn naam is Thijs Zwagerman en ik ben trainer van BFC JO8-1. Er staat mij iets heel moois te wachten. In februari volgend jaar zal ik voor een maatschappelijke stage twee weken naar Oeganda (Afrika) gaan. Met negentien medeleerlingen van mijn school, het A. Roland Holst College, brengen we een bezoek aan diverse scholen en doen we activiteiten waarmee we de cultuur leren kennen. Bovendien doen we vrijwilligerswerk. We helpen bijvoorbeeld bij het bouwen van scholen en begeleiden kinderen op een sportdag. Kortom: heel erg leerzaam.

Om deze reis te kunnen financieren, moet ik € 2000,- bij elkaar verdienen. Ik ben hard op weg, maar voor het laatste beetje heb ik jullie hulp nodig. Omdat ik graag mijn geld verdien met dingen die ik leuk vind, ga ik vanaf zondag 12 november trainingen geven op BFC.

Het idee
De trainingen zullen ietwat verschillen t.o.v. de reguliere teamtrainingen. Zes zondagochtenden op rij zal er telkens een andere wereldberoemde voetballer centraal staan. De trainingen worden zo afgestemd dat de spelers meer leren over de specialiteit van deze speler. Dit kunnen de spelers dan weer toepassen in hun eigen spel, waardoor ze betere voetballers worden.

Praktische informatie
Zoals gezegd staan deze trainingen op zondagochtend gepland. Met ingang van zondag 12 november wordt er 6x getraind. De trainingen zijn van 10 tot 11 uur. Er wordt getraind op het complex van BFC.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om zes weken lang op zondag te trainen, een betere voetballer te worden en mij te helpen mijn reis te kunnen financieren? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen. De kosten bedragen € 10,- per training. Wanneer je direct voor alle zes de trainingen inschrijft ben je iets voordeliger uit. Je betaalt dan € 50,-. Het geld dient voor de training te worden overgemaakt naar:
NL08 INGB 0654 8230 14 t.n.v. Thijs Zwagerman, o.v.v. ‘Road to Africa + naam deelnemer’.

Heb jij nou nog broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes die het ook leuk vinden om te voetballen, dan zijn zij natuurlijk ook van harte welkom.

Ik vertrouw erop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en kijk uit naar de trainingen. Mochten jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet deze te stellen.

Met vriendelijke groet,
Thijs Zwagerman (Trainer BFC O8-1)
06-33863499
metthijs@gmail.com