Ted Frederiks nieuwe selectietrainer BFC Meisjes A1

Ted Frederiks ondertekent het contract als nieuwe selectietrainer BFC MA1

Op zaterdag 27 april 2013 heeft Ted Frederiks, in bijzijn van bestuurslid vrouwenvoetbal Pauline Beijen, zijn handtekening gezet onder het contract waarmee hij zichzelf verbindt aan BFC in de rol van trainer/coach van BFC MA1.

Voetbaltechnische zaken, de meisjescommissie en het bestuur van BFC zijn zeer verheugd met de komst  van Ted  gezien zijn jarenlange ervaring binnen het meisjes-  en vrouwenvoetbal.

Met Ted zijn kennis, ervaring en passie voor vrouwenvoetbal hebben wij iemand in huis die mee verder gaat bouwen aan het vrouwenvoetbal bij BFC”, aldus  Pauline Beijen. Het is Ted zijn ambitie om met de MA1 het komende seizoen het fundament neer te leggen voor een soepele overstap naar het senioren vrouwenvoetbal. “Ik heb de intentie om de huidige MA1 tot een succesvol vlaggenschip uit te bouwen voor het vrouwenvoetbal binnen BFC“,  verklaart Ted over zijn uitdaging.

Het bestuur en de meisjescommissie van BFC zijn scheidend MA1-trainer Peter van de Haak erkentelijk en dankbaar voor zijn inzet het afgelopen seizoen en wensen hem alle succes met zijn trainerscarrière.