Teamindeling jongensteams 2015-2016

voetbalteam_silhouet_dames1De voorlopige teamindeling (jongensteams) voor seizoen 2015-2016 is bekend. Deze indeling is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. De definitieve indeling wordt uiterlijk 31 augustus a.s. bekendgemaakt.

Uitgangspunt bij de indeling is dat iedereen op zijn niveau kan voetballen. Dit bevordert het plezier en de individuele ontwikkeling. Voorafgaand aan het maken van de indelingen hebben wij een aantal verzoeken via teamleiders of spelers ontvangen. Die verzoeken hebben wij waar mogelijk gehonoreerd.

BFC behoudt zich het recht voor om spelers tijdens de winterstop in een ander team te plaatsen. Progressie van spelers, consistentie van presteren en opkomst bij trainingen en wedstrijden zijn algemene criteria die worden gevolgd.

Eventuele vragen over de indeling kunnen per mail gesteld worden. Ook kan per mail aangegeven wie leider wil worden van een team. Het mailadres voor de Technische Commissie is vanaf heden weer:

tc-bfc@live.nl

Wij zullen eventuele vragen de komende weken verzamelen en daar uiterlijk bij het begin van het nieuwe seizoen op terugkomen. Informatie over de start van het nieuwe seizoen en het (voorlopige) trainingsschema zal in een later stadium via de site en/of per mail worden bekendgemaakt. Informatie over de indeling van de stadionpupillen/-kabouters volgt later deze zomer.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie toe!

Sportieve groet,

Technische Commissie BFC

 

Teamindeling BFC jongensteams 2015-2016 – voorlopig