Succesvolle Vriendinnendag

Op woensdagmiddag 17 mei was veld 3 weer geheel gevuld met vrolijke meiden. Het was de tweede keer dit jaar dat de BFC Vriendinnendag werd georganiseerd. Meer dan 40 speelsters namen deel aan de oefeningen en spelletjes die door trainers André, Ronald en Dick waren uitgezet.

Ondanks het warme weer – waardoor er regelmatig drinkpauzes werden gehouden – werd er door de meiden vol enthousiasme gedribbeld en gepasst, gekapt en gedraaid, en geschoten op een gatendoek. De wedstrijdjes waren als altijd het populairst.

Aan het einde van de middag kregen alle meiden een ijsje van de club – dank Harry en Nanda – en twee attenties die de KNVB – dank Anouk – ter beschikking had gesteld. Moya Miljoen kreeg de prijs voor de meeste inzet, Amy de Vries voor de mooiste outfit en Emma Saltzherr voor het grootste talent.

Tot slot: complimenten voor MO11-2 speelsters Romaissa en Neda die veel vriendinnen hadden meegenomen, en dank aan stagiaires Karlijn en Laura voor hun hulp.

Voor wie de dag heeft gemist en zin heeft om een keer te voetballen: meetrainen kan altijd, stuur hiervoor een mail naar bfc.meiden@gmail.com.