SternPoint Naarden nieuwe sponsor stadionkabouters

stern web

Jeroen Hilbrands (links) en Rogier Simons (rechts)

BFC is verheugd een nieuwe belangrijke sponsor te mogen presenteren. Met SternPoint Naarden is onlangs een overeenkomst gesloten waarbij SternPoint drie seizoenen lang de exclusieve sponsor van de stadionkabouters wordt. Naam en logo van SternPoint zullen gaan prijken op de boarding en de shirts alsmede opgenomen worden in de competitienaam van onze allerjongste jeugd.

“SternPoint op de Cort van der Lindenlaan in Naarden is een niet merk gebonden garagebedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie van alle automerken en voor interessante jonge occasions met twee jaar garantie. De filosofie van SternPoint is dat onderhoud van een auto afhankelijk is van het gebruik dat een client maakt van de auto en niet uitsluitend van de kilometerstanden. Daarom kan een onderhoudsplan op maat worden opgezet met als gevolg een efficiënt onderhoud tegen gemiddeld lagere tarieven”.

BFC’s penningmeester Jeroen Hilbrands en SternPoint’s Rogier Simons hebben beide veel vertrouwen in een vruchtbare samenwerking.