START GROTE CLUBACTIE

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en natuurlijk willen wij zoveel mogelijk loten verkopen. In 2015 hadden wij een record opbrengst van maar liefst € 7.530,09. Hopelijk kunnen wij dat dit jaar met elkaar evenaren!

Ons doel dit jaar is o.a. om voor de opbrengst software en een TV scherm aan te schaffen om het wedstrijdprogramma, kleedkamerindeling, uitslagen en andere nieuwtjes te publiceren. Een prachtig nieuw visitekaartje voor BFC!

Een lot kost € 3,00. Van de opbrengst gaat 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van
€ 100.000,-!

Vanaf zaterdag 9 september liggen de boekjes met loten klaar in Ronald Koeman kamer. De teams worden hierover geïnformeerd door de teammanagers. De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag start de daadwerkelijk verkoop.

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met een eenmalige machtiging.
De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Is het boekje vol of ben je klaar met verkopen? Gooi dan het boekje in de inleverbox, die in de Ronald Koeman kamer staat. Boekjes kunnen ingeleverd worden tot uiterlijk zaterdag 4 november 2017.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.