Speciaal welkom aan de ereleden van BFC

ereleden-bfc1-29-oktober-2016-met-tekstZaterdagmiddag hebben onze ereleden: Gerard de Bruin, René de Bruin, Henk Bunschoten, Marjo de Gooijer, Jaap Hilverda en Piet Mulder op uitnodiging van het bestuur de wedstrijd van BFC tegen Sporting Martinus bijgewoond. Ton Flierman en Roel Kruijer, tevens ereleden, waren niet aanwezig.

In voorgaande jaren was er een traditie om ereleden eens per jaar op zondagmiddag uit te nodigen en te trakteren op koffie en taart. Dit mooie initiatief werd nu op zaterdag voortgezet. De ereleden werden speciaal welkom geheten in het voorwoord van het programmaboekje en voorafgaand aan de wedstrijd was er een ontmoeting met de trainer, teammanager en aanvoerder. Vervolgens hebben de ereleden wat uitgebreider uitleg gekregen op welke vlakken BFC aan het veranderen is. Kern van onze boodschap is dat hun met veel zorg en aandacht opgebouwde en al bijna één eeuw oude BFC cultuur nog steeds fier overeind staat te midden van de noodzakelijke professionaliseringsslag die BFC doormaakt.

Wij willen onze ereleden graag betrokken houden bij onze club. Sommigen zijn nog vaak langs de lijn te vinden als enthousiast supporter, anderen zijn ook nog steeds actief met commissiewerk. Wij zijn heel trots op onze ereleden en hun bijdrage aan ons bloeiende verenigingsleven. De ereleden zijn het levende affiche voor hoe je kunt scoren met je talent.

Na een klinkende overwinning voor BFC 1 werd de middag afgesloten met een mooi gezamenlijk moment. Onze ereleden gingen tezamen met spelers van het eerste op de foto. Generaties ontmoeten elkaar op de middenstip! Met deze actie werd de cultuur van verbondenheid benadrukt, waarin er volop mogelijkheden zijn voor hele families van jong tot oud om actief betrokken te zijn bij BFC.