Seizoenstart 7×7!

Vrijdag 2 en 9 september 2016 staat bij vele 7 tegen 7 spelers en hun achterban al enige tijd zwart omlijnd in de agenda. Op die dag begint bij Bussums Fijnste namelijk alweer de zesde editie van de onovertroffen 7 x 7 competitie voor 35 plussers.

Om aan de enorme behoefte te kunnen voldoen, heeft de organisatie weer enkele forse ingrepen in de competitie indeling moeten doorvoeren om alle trappelende nieuwkomers een plaats te kunnen bieden.

Het voetbaljaargang 2016/2017 gaat de boeken in als het jaar waarin 30(!) teams, voor het eerst verdeeld over 3 poules, de strijd met elkaar aangaan. Een noviteit in de korte, maar indrukwekkende, historie van de 7 x 7 competitie aan de Meerweg waar teams vanuit het hele Gooi samenkomen om op zoek te gaan naar vroegere momenten van glorie.

Een andere wijziging dit seizoen is de naamgeving van de 3 divisies. Warenhuis voor horeca en grootverbruik Hocras heeft met ingang van dit seizoen haar naam verbonden aan de 3 divisies en zal ongetwijfeld garant staan voor consumptieve kwaliteit tijdens de derde helft.

De organisatie heeft weer erg veel zin in het nieuwe voetbaljaar en is verheugd om ook deze jaargang weer een beroep te kunnen doen op een loyaal en vakbekwaam scheidsrechterskorps, dat zich weer geheel in dienst stelt van de spelers.

Tenslotte willen wij langs deze weg de nieuwkomers Allen Weerbaar, Das Logisch, Redlum FC, The AA Team, Vote Company en VSOP heel veel succes, maar bovenal plezier, toewensen in hun zoektocht naar puur voetbalgeluk en de onvermijdelijke evaluatie daarvan na afloop in het gezellige clubhuis van BFC.

U bent van harte welkom!

Kijk voor meer info ook op onze teampagina

Vriendelijke groeten,

Organisatie 7×7