Scoren met je talent!

Bij BFC scoor je met je talent, dat is de insteek van onze nieuwe campagne om het vrijwilligerswerk te promoten.
Leden en/of ouders zijn verplicht om 6 uur vrijwilligerswerk in te vullen, als tegenprestatie voor het lidmaatschap. Vaak voelt het invullen van de vrijwilligersdiensten ook als ‘moeten’, terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Met de nieuwe campagne willen wij meer de focus leggen op de kennis en competenties die ouders en leden te bieden hebben om zo de invulling van de vele vrijwilligersdiensten die er zijn aantrekkelijk te maken. Doe je namelijk dingen die je leuk vindt, dan geeft dat energie en straal je dat ook uit.

Vrijwilligerswerk biedt jou niet alleen de kans om je talenten in te zetten, maar ook om jezelf en BFC verder te ontwikkelen. Een prachtige win-win situatie!

BFC is een vereniging met meer dan 1.700 leden en qua organisatie vergelijkbaar met een bedrijf. Heb jij als leerling of student al eens aan de mogelijkheid gedacht om je stage in te vullen bij BFC of als ouder eens nagedacht wat jij met jouw kennis kunt betekenen voor onze vereniging? Natuurlijk zijn er altijd de standaard diensten zoals het invullen van een bardienst of het vlaggen bij een wedstrijd. De vraag is alleen met welke blik kijk jij naar de diensten die aangeboden worden? Heb je daar al eens over nagedacht? Wij helpen je graag een handje.

Zo zou je jouw leidinggevende talenten in kunnen zetten of verder kunnen ontwikkelen door je aan te melden als (assistent)scheidsrechter. Heb jij kennis op het gebied van logistiek of voorraadbeheer, dan zetten wij je graag in voor het beheer van de teamkleding gedurende het seizoen. Zit organiseren in je genen, dan is er zeker plaats voor jou om de evenementen- of toernooicommissie te ondersteunen in de voorbereiding of uitvoering.
Ben jij (toekomstig) fotograaf, vormgever of heb je affiniteit met social media, dan komen er zeker op korte termijn opdrachten waar wij jou graag voor in willen zetten. Voor deze campagne ‘Scoren met je talent’ hebben wij bijvoorbeeld nog geen beeldmerk. En om af te ronden nog één ter inspiratie voor de dames: volgend jaar is Nederland voor het eerst in de historie gastheer van het EK voor vrouwen. Hoe leuk zou het zijn om in de sfeer van dit EK één of twee activiteiten te organiseren bij BFC voor onze leden.

Binnenkort komt het programma Bardiensten weer online. In dit online programma gaan wij zoveel mogelijk diensten opnemen en kun je je keuze maken uit hopelijk een aantrekkelijk aanbod. Aangezien BFC een vereniging in ontwikkeling is, volgen er zeker ook nog oproepen voor eenmalige opdrachten, invulling van stages en vacatures bij de diverse commissies.

Wil je meer weten over de vrijwilligersdiensten of heb je ideeën, neem dan contact op met onze verenigingsmanager Nanda Timmerman bfc.nandatimmerman@gmail.com

 

scorend-beeld-1

Bewaren