Scoren met je talent

Met trots presenteren wij…….

 

Een aansprekend en prachtig nieuw campagnebeeld voor ‘scoren met je talent’. Met dank aan Cathy van der Knaap, die het campagnebeeld ontworpen heeft. Tegelijkertijd is dit een mooi voorbeeld hoe BFC gebruik maakt van talent binnen de vereniging.

Eind september hebben wij een start gemaakt met de campagne om het vrijwilligerswerk bij BFC op een andere manier onder de aandacht te brengen. Vrijwilligerswerk biedt jou de kans om je talent(en) in te zetten en daarnaast om jezelf en BFC verder te ontwikkelen. Een prachtige win-win situatie!

Met de komst van dit nieuwe beeld gaan wij het woord ‘bardienst’ ook niet meer gebruiken. Te vaak moeten wij uitleggen aan leden dat er binnen de vereniging veel meer te doen is, dan alleen het draaien van een bardienst. Het woord wekt verkeerde verwachtingen. Jammer genoeg kunnen wij de naam van het online programma waar je je vrijwilligersdienst in kunt plannen niet veranderen, dus daar moeten wij nog even genoegen mee nemen. Hopelijk kunnen wij bij de start van het nieuwe seizoen daar ook verandering in brengen.

Scoren met je talent gaan wij koppelen aan alles wat er te melden valt over het vrijwilligerswerk zoals nieuws, vacatures, bijeenkomsten, stagemogelijkheden, leerwerkplekken, workshops en scholingsmogelijkheden.

Blijf het nieuws vooral volgen op onze website of via social media.