Scoren en leren bij BFC

 

Ben jij op zoek naar een stageplek, opdracht of om een mogelijkheid om studiepunten te verdienen? Bij BFC bieden wij jou graag die mogelijkheid!

Vanaf januari hebben wij ruimte voor een student die samen met ons aan de slag gaat met het thema Duurzaamheid. Bij BFC doen wij nog te weinig als het gaat om duurzaamheid. Wij zijn benieuwd wat jij gaat ontdekken, waar voor BFC snel winst te behalen is, van welke subsidies BFC gebruik kan maken en hoe onze leden omgaan met duurzaamheid. Via het NOC*NSF zijn diverse tools beschikbaar die je kunt gebruiken. Wil jij de initiatiefnemer worden en groene voetstappen achterlaten bij BFC, meld je dan aan bij Nanda Timmerman via verenigingsmanager@bfc-bussum.nl voor een verkennend gesprek.

In januari gaan wij tevens van start met de voorbereidingen voor een tweede symposium. Vorig jaar is voor het eerst een symposium georganiseerd met als thema ‘hoe ziet de sportclub van de toekomst er uit’. Daar willen wij graag een vervolg aan geven en jou de kans bieden om hier aan mee te werken, het onderwerp te bepalen, sprekers uit te nodigen, draaiboek en begroting op te stellen en alles wat bij het organiseren van een evenement komt kijken. Natuurlijk hopen wij met het 2e symposium nog meer bezoekers trekken dan vorig jaar. Wil jij BFC op de kaart zetten als sportclub die midden in de maatschappij staat èn scoren met je talent, meld je dan aan bij Nanda Timmerman voor een intakegesprek.

Wij hebben weinig specifieke eisen. Belangrijk is dat je gemotiveerd bent en je bereid bent om voldoende tijd vrij te maken. Dat laatste is met name van belang voor het organiseren van het symposium.