Schrijf je nieuwe team nu in voor 7 x 7 voetbal bij BFC

Start competitie: 7 september 2018

Je bent 35+ en gestopt met voetbal, het veld werd voor je gevoel steeds maar groter en de voetbalshirtjes werden steeds kleiner. De voetbalschoenen hangen in de wilgen, of ….. is er nog een kans om gezellig met jongens van jouw leeftijd te ballen en jouw voetbalkunsten te laten zien? Jazeker!

Voor het 8e seizoen op rij organiseert BFC op haar fraaie complex 7×7 voetbal voor mannen van 35+. Altijd “thuis” lekker recreatief voetballen in een gezellige en ontspannen sfeer. Vanwege de toename van onze 7/7 wachtlijst hebben wij besloten ook nog een nieuwe 3e divisie op te starten, waardoor wij aankomend seizoen een primeur zullen beleven en over 4 verschillende competities (ca. 500 leden) beschikken waar iedere speler op zijn eigen niveau tot zijn recht zal komen.

Er wordt op 14 vrijdagavonden gespeeld vanaf 20.00 uur. Na de drukke werkweek een ideaal moment om even lekker te ballen met een heel weekend er achteraan om de derde helft te verwerken.

Interesse? Neem dan contact op via de mail naar 7×7@bfc-bussum.nl , Richard Spermon, Wedstrijdcoördinator BFC 7 tegen 7 , 35+ competitie. Wacht niet te lang door onze goede naam en mond op mond reclame gaat dit vaak vrij snel, op dit moment hebben dan ook de eerste 6 teams zich alweer ingeschreven.

http://www.bfc-bussum.nl/aanmeldingsformulier-bfc/