Renovatie velden: de laatste loodjes!

De renovatie van ons sportpark zit er bijna op. Afgelopen weekend werd er al volop gevoetbald op de nieuwe toplagen van veld 2 en 3 en werd ook ons nieuwe kunstgras veld 4 met veel tevredenheid en enthousiasme in gebruik genomen. Voor 1 september a.s. moet alles, behalve het meerwerk, officieel worden opgeleverd en is Sportpark Meerweg helemaal in een nieuw jasje gestoken. Het ziet er prachtig uit!

Op veld 4 werd kunstgras gelegd, de toplagen van veld 2 en 3 zijn vervangen, nieuwe bestrating werd aangelegd en nieuwe hekwerk aangebracht, ballenvangers vervangen en/of vernieuwd, nieuwe doelen + netten + hoekvlaggen geplaatst en nog veel andere dingen gerepareerd of vernieuwd.

Voor 1 september is het meerwerk waarschijnlijk nog niet afgerond waaronder een nieuwe, betegelde, inrichting van de ruimte tussen de voorste bak en de kleedkamers en een nieuwe kunstgrasmat in de voorste bak. Ook worden nog een paar bankjes langs het hoofdveld geplaatst. Dit alles zal gereed zijn voor de officiële opening op 20 september a.s., hierover later meer maar zet deze datum vast in je agenda!

2015-08-21 12.55.20

Ons nieuwe kunstgrasveld 4 met de bestrating langs de bosrand

2015-08-21 12.55.16

Ons nieuwe kunstgrasveld 4met o.a. dugouts