Pauline Beijen kandidaat-bestuurslid vrouwenvoetbal

Het bestuur van BFC is verheugd te kunnen melden dat Pauline Beijen (44) bereid is gevonden de bestuursportefeuille vrouwenvoetbal  in het BFC-bestuur voor haar rekening te nemen. Pauline is een telg uit de bekende BFC-familie Beijen, voetbalster en oud-leider van BFC Dames 1. Zij wil graag plaatsnemen in het bestuur van BFC en meehelpen het vrouwenvoetbal bij BFC (dames en meisjes) op een hoger plan te brengen. Als de voordracht wordt aangenomen op de binnenkort uit te schrijven Bijzondere ALV (waarop ook het erelidmaatschap van Marjo de Gooijer dient te worden bekrachtigd) heeft Pauline de laatste open plek in het BFC-bestuur opgevuld. Wij zijn erg blij Pauline te mogen verwelkomen en wensen haar veel succes!

Het bestuur

Maak kennis met Pauline Beijen:

“ Sinds dat ik kan lopen trapte ik in en rondom het huis tegen een bal aan, of bij BFC voor, tijdens of nadat het eerste elftal speelde. Een zondagse jurk had voor mij niet zo veel zin…… op mijn 9e zagen mijn ouders een oproep waarin meisjes gezocht werden voor een te vormen meisjesteam bij Chefana (één van de voorlopers van het huidige NVC) en ben ik daar begonnen om in teamverband te voetballen. Uiteindelijk hebben we als team nog hoofdklasse gevoetbald, zo’n 25 jaar geleden.

Na mijn studie ben ik eigenlijk vrij snel in de IT-dienstverlening beland. Sinds 2001 ben ik werkzaam bij KZA, al meer dan 15 jaar testen wij de kwaliteit van IT-systemen en ontwikkelen wij oplossingen die de veiligheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie van ICT-systemen aantoonbaar verbeteren. Binnen KZA richt ik mij op de marketing-communicatie en sales in de vorm matching en het “brokerkanaal”.

Alhoewel ik naast het voetbal nog andere sporten zoals tennis, basketbal en softbal heb beoefend wist ik dat voetbal qua sporten toch zeker wel mijn favoriete sport is om te doen. In 2005 ben ik beland bij het initiatief dat gestart is door enkele dames van het laatste dames 1 team van BFC, met als grote trekker van het geheel  Carolien Teunissen. Ik had in eerste instantie de gedachte om alleen maar wat mee te trainen, alleen kon ik de druk niet weerstaan om actief mee te spelen. Lang heb ik door blessureleed niet actief meegespeeld, alleen wel zo enthousiast geworden om met deze hele leuke groep mensen ons te verbeteren op voetbalgebied en de gezelligheid op de vereniging dat ik als leider ben verder gegaan van dit damesteam. Eind seizoen 2010/2011 ben ik gestopt als leider, omdat ik het na circa 5 jaar een mooie periode vond geweest. Een periode waarop ik nog altijd met heel veel plezier terugkijk.

Mijn complimenten voor de meisjescommissie voor datgene dat al staat op het gebied van meisjesvoetbal bij BFC en de enorme groei die het de afgelopen periode heeft doorgemaakt. De beschikbare portefeuille in het bestuur van BFC van dames-/meisjesvoetbal is een portefeuille waarvoor ik mij graag met alle plezier wil inzetten door mijn grote affiniteit met beiden. Beiden lopen eigenlijk wel als een rode draad door mijn leven tot op heden”.