Nieuwe toernooicommissie

Beste sportvrienden,

De toernooicommissie van BFC wordt dit jaar nieuw leven ingeblazen. Trudy Andriessen (bevlogen en ingevlogen toernooicoördinator van vorig jaar), Eric Termeulen (voormalig coördinator C-junioren) en Oscar van Veen (voetbalvader F-pupil) slaan vanaf dit jaar de handen ineen om de taken rondom de jeugdtoernooien van BFC op zich te nemen.

In 2014 zullen natuurlijk weer verschillende toernooien plaatsvinden op Sportpark Meerweg in Bussum. De toernooicommissie heeft als taak deze toernooien in goede banen te leiden. Dit houdt in dat de regie wordt gevoerd bij het plannen van de toernooidagen, werven van deelnemende teams, communiceren van indelingen en het daadwerkelijk draaien van de toernooien.

De voorlopige data zijn als volgt:

Donderdag 29 mei 2014 (Hemelvaart): C-junioren

Zaterdag 31 mei 2014: F-pupillen (excl. F1 & F4)

Zaterdag 14 juni 2014: Meidentoernooi

Zondag 15 juni 2014: Meidentoernooi

Zaterdag 21 juni 2014: E-pupillen

Zondag 22 juni 2014: D-pupillen

Naast het organiseren van thuistoernooien zal de toernooicommissie ook het inschrijven van onze teams op ‘uit’- toernooien coördineren. Hiervoor worden inmiddels al vele uitnodigingen ontvangen. Uitgangspunt is dat elk pupillenteam zowel een thuis- als uittoernooi speelt. Voor een club met 40 (!) pupillenteams vormt dit natuurlijk een bijzondere uitdaging. De toernooicommissie zal actief inventariseren en communiceren met de coördinatoren en trainers/leiders. Om aanvullende wensen kenbaar te maken is vanaf heden de bereikbaarheid van de toernooicommissie goed gewaarborgd via toernooienbfc@live.nl

De nieuwe toernooicommissie ziet er naar uit om er een paar prachtige en goed georganiseerde voetbaldagen van te maken, waarbij uiteraard plezier, spelvreugde en fanatisme voorop staan.

Sportieve groet,

Trudy, Eric & Oscar