Nieuwe opzet Voetbal Technische Zaken

Voetbalzaken bij BFC heeft een nieuwe opzet gekregen en gaat vanaf nu door het leven als Voetbal Technische Zaken (VTZ). Ferry Hendrikse heeft versterking gekregen van Tiezem de Ruijter en Sebastiaan Brouwer. Ferry is als hoofd VTZ verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid. Hij blijft ook verantwoordelijk voor het aanstellen van de hoofdtrainers. Tiezem zal als Technisch Jeugd Coördinator (VTZ) A- junioren t/m D- pupillen verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de hoofdtrainers en de assistent-trainers onderling in zijn sectie. Ook heeft hij contact met de wedstrijdcoördinatoren in zijn sectie en is hij het aanspreekpunt voor leiders en ouders over voetbaltechnische zaken (trainingen, selectiebeleid, etc).

Sebastiaan is als Technisch Jeugd Coördinator (VTZ) E-, F- en stadionpupillen verantwoordelijk voor de trainers van de E-, F- en stadionpupillen. Ook is hij de coördinator van de woensdagmiddagtrainingen. Hij bewaakt de opleiding voor de jongste jeugd en moet zorgen voor een goede structuur binnen deze leeftijdscategorie. Ook heeft hij regelmatig contact met desbetreffende wedstrijdcoördinatoren en is hij het aanspreekpunt voor leiders en ouders van die leeftijdscategorie op het gebied van voetbaltechnische vragen.

Bert van Engelen is als hoofd keepersopleiding verantwoordelijk voor de gehele keepersopleiding binnen BFC. Hij houdt het contact met de keeperstrainers over de vooruitgang van de keepers. Hij begeleidt waar mogelijk de andere (keepers)trainers. Hij bepaalt in overleg met de trainers en andere keeperstrainers de (voorlopige) indelingen binnen de leeftijdscategorieën.