Nieuwe fysiotherapeut BFC

 

Beste leden van BFC,

Mijn naam is David Klaber en ik ben sinds een maand werkzaam bij STTC via BFC. Vanaf dit seizoen (2017/18) zal ik de fysiotherapeutische counseling en zorg voor BFC verstrekken. Ik zal een contactpersoon zijn tussen STTC en BFC.

Ik heb al met een aantal van jullie leden kennisgemaakt en ik ben hier om te voorkomen dat jullie dit seizoen pijn of blessures krijgen.

Kort even wat over mezelf:

Ik kom uit Israël, maar ik ben ook half Nederlands. Ik ben nu bijna klaar met mijn studie Fysiotherapie bij de Hogeschool van Amsterdam (European School of Physiotherapy – Honours programme). Vanaf vroege leeftijd was ik geïnteresseerd in sport en was ik actief in verschillende sportvelden (voetbal, basketbal, MMA, fitness, hardlopen, triatlon, surfen, snowboarden, en meer). Nu ben ik zeer gemotiveerd om atleten en anderen te helpen wanneer ze blessures hebben om terug te komen naar hun vorige functionele status en gezondheidsniveau of, indien mogelijk, zelfs te verbeteren.

In Israël was ik als militair paramedicus werkzaam. Na mijn diensttijd, volgde ik een opleiding in fitness en later kwam ik naar Nederland om Fysiotherapie te studeren. Nu ben ik ook een personal trainer, TRX- en functionele trainer. Ik heb inmiddels in zowel Israël als Nederland gewerkt.

In Australië heb ik 12 weken gewerkt met het AFL-team. Ik geniet veel van het werken met sportteams en atleten. Mijn brede ervaring in sporten, waaronder voetbal, basketbal, waterpolo en rugby, is hier ook een goed bewijs van. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om dit jaar samen aan de slag te gaan.

Voor meer informatie, vragen of als u gebruik wilt maken van een korte behandeling op de club, kunt u mij altijd bereiken. Hiervoor zijn vaste inloopuren gepland en er is daarom geen afspraak nodig. Ik ben aanwezig op dinsdag en donderdag van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag ochtend bij de EHBO-ruimte bij de kleedkamers. Als de deur niet open staat, gewoon even aankloppen.

Als u contact met mij wilt, dan ben ik te bereiken via mijn telefoonnummer, via sms-berichten en natuurlijk per e-mail.

Met sportieve groet,

David

Email: david.klaber@hva.nl
Telefoon: 06-22752588