Nieuw beleid woensdagmiddagtrainingen een succes!

Training Ferry 3Een nieuw seizoen, een nieuw elan, nieuwe groepen en een nieuwe uitstraling!

De woensdagmiddag op BFC heeft een nieuw beleid! Onder leiding van de heren Gijs de Graaf en Ferry Hendrikse zijn de trainers van de BFC-jeugdopleiding op de woensdagmiddag voortvarend van start gegaan. Na een korte, doch duidelijke uitleg van Gijs de Graaf over de gang van zaken, stonden de trainers fier en fanatiek hun teams te begeleiden!

Nieuwe aanpak

Sinds dit jaar hebben we voor elke groep een trainer. Voor elke groep hebben we een nieuwe ballenkar vol nieuwe ballen en is alles in een nieuw jasje gestoken. De trainers hebben allemaal de visie van BFC kunnen aanhoren tijdens de trainers- en leidersbijeenkomsten en hebben een uniek trainingsboek gekregen vol trainingen dat in samenwerking met Ajax is samengesteld!

Wij zijn daarom ook zeer blij met deze nieuwe aanpak!

Veranderingen

Er zijn wel wat veranderingen doorgevoerd voor ouders en andere kijkende aanhangers. Hieronder volgt een paar duidelijke veranderingen met betrekking tot de woensdagmiddagtrainingen waarvoor wij graag uw aandacht vragen:

  • Er worden geen ballen meer uitgegeven aan kinderen of ouders tijdens trainingen
  • Wij verzoeken elke ouder/verzorger niet op het veld te komen tijdens de trainingsuren
  • Laat de kinderen graag op tijd aanwezig laten zijn bij de trainingen; de trainer kan uw kind tot de training weigeren, als uw kind meer dan 15 minuten te laat komt
  • Er mag niet gevoetbald worden tussen de trainingen door. Dit geldt voor iedereen! Dus de velden worden alleen gebruikt voor de trainingen en de trainers tijdens trainingsuren
  • Geen honden op het sportpark
  • Spelers van wie de training nog niet is begonnen, wachten netjes buiten de velden op het signaal van de trainers

Wij hopen als BFC hierdoor een betere structuur te krijgen in de opleiding en zodoende ook een betere opleiding te kunnen bieden voor uw zoon/dochter.

Met vriendelijke groet,

Voetbal Technische zaken