Najaarscursus keepersscholen.nl afgelopen

De najaarscursus van keepersscholen.nl in Bussum is na twaalf leuke en leerzame lessen helaas alweer afgelopen. In totaal hebben achttien enthousiaste kinderen deelgenomen aan deze cursus.
De twaalf lessen waren verdeeld in verschillende thema’s, zoals onder andere vangen, meevoetballen en insnijden.

Om de cursus leuk af te sluiten hadden wij op zaterdag 13 december 2014 de diploma uitreiking samen met de keepersschool uit Hulshorst gedaan bij BFC. Deze avond begonnen wij door met alle deelnemers en ouders lekker pannenkoeken te eten in de kantine. Daarna zijn wij het veld op gegaan en hadden wij een parcour neergezet met verschillende onderdelen waarmee alle keepers punten konden verdienen. Zo moesten de keepers onder andere penalty schieten en ‘latjetrap’ doen.
De groep van 34 deelnemers hadden wij onderverdeeld in vier groepen, namelijk in beginners, gevorderden, gevorderden plus en elite.
Om de training en de hele najaarscursus leuk af te sluiten, hebben een grote partij gespeeld tussen de keepers van locatie Bussum en locatie Hulshorst.
Tot slot sloten we de cursus af door de diploma’s uit te rijken aan alle keepers die hadden deelgenomen aan de cursus.

Keepersscholen.nl wilt BFC Bussum en VV Hulshorst bedanken voor het ter beschikking stellen van de velden en voor de gastvrijheid.
Ook de Sponsors Uhlsport, Hulst Fire Consultancy en Paru BHV-opleidingen willen wij bedanken voor het sponsoren van keepersscholen.nl.

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden en lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan keepersscholen.nl om een (nog) betere keeper te worden, meld je dan aan door een mail te sturen naar keepersscholen@live.nl en volg ons op de Facebookpagina van Keepersscholen.nl Regio centraal.

Door: Sonny Verhulst